Mailverificatie

U kunt mailverificatie configureren om onrechtmatig gebruik van de mailserver te voorkomen.

SMTP Verificatie

Geef SMTP-verificatie op.

Als u e-mail naar een SMTP-server stuurt, wordt verificatie gebruikt met behulp van het SMTP AUTH-protocol, waarbij de verzender de gebruikersnaam en het wachtwoord moet ingeven. Zo wordt onrechtmatig gebruik van de SMTP-server voorkomen.

1. Log in op Web Image Monitor in beheerdermodus.

2. Klik op [Configuratie]in het menugedeelte en vervolgens op [E-mail] in het gedeelte [Apparaatinstellingen].

3. Voer de volgende instellingen in in de kolom SMTP:

• SMTP-servernaam: voer het IP-adres of de hostnaam van de SMTP-server in

• SMTP-poortnummer: voer het nummer in van de poort die wordt gebruikt wanneer e-mail naar de SMTP-server wordt verzonden.

• SMTP Verificatie: schakel SMTP-verificatie in of uit.

• SMTP Verificatie: E-mailadres: voer het e-mailadres in.

• Gebruikersnaam SMTP Verificatie: Voer de SMTP-accountnaam in.

• Wachtwoord SMTP Verificatie: om het wachtwoord voor SMTP AUTH in te stellen.

• SMTP Verificatiecodering: selecteer of het wachtwoordt wordt versleuteld of niet.

[Codering]-[Automatisch selecteren]: als de verificatiemethode PLAIN, LOGIN, CRAM-MD5 of DIGEST-MD5 is.

[Codering]-[Actief]: als de verificatiemethode CRAM-MD5 of DIGEST-MD5 is.

[Codering]-[Inactief]: als de verificatiemethode PLAIN of LOGIN is.

4. Klik op [OK]

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.

POP voor SMTP-verificatie

Selecteer of op de POP3-server moet worden ingelogd voordat e-mail wordt verzonden.

1. Log in op Web Image Monitor in beheerdermodus.

2. Klik op [Configuratie]in het menugedeelte en vervolgens op [E-mail] in het gedeelte [Apparaatinstellingen].

3. Voer de volgende instellingen in in de koloom POP voor SMTP:

• POP voor SMTP: schakel POP voor SMTP in of uit.

• POP E-mailadres: voer het e-mailadres in.

• POP Gebruikersnaam: voer de POP-accountnaam in.

• POP Wachtwoord: om het POP-wachtwoord in te stellen of te wijzigen.

• Time-outinstellingen na POP Verificatie: voer de tijd in die beschikbaar is voordat verbinding wordt gemaakt met de SMTP-server nadat werd ingelogd op de POP-server.

4. Klik op [OK].

5. Klik op [Uitloggen].

6. Sluit Web Image Monitor af.