E-mailmelding op verzoek

1Log in op Web Image Monitor in beheerdermodus.

2Klik op [Configuratie] in het menugedeelte en vervolgens op [E-mailmelding op verzoek] in het gedeelte [Apparaatinstellingen].

Het dialoogvak om instellingen voor de melding in te voeren, verschijnt.

3Voer de volgende instellingen in:

• Meldingonderwerp: voer een tekenreeks in die aan de onderwerpregel moet worden toegevoegd van e-mails als antwoord.

• Meldingsbericht: u kunt dit naar behoefte instellen. Bijvoorbeeld: de plaats van het apapraat, de contactgegevens van de onderhoudsverantwoordelijke.

• Beperking in apparaat statusinformatie: selecteer of u al of niet toegang verleent tot informatie zoals de apparaatinstellingen en de -status.

• Items in de kolom Te ontvangen E-mailadres-/Domeinnaaminstellingen: voer een e-mailadres of domeinnaam in die moet worden gebruikt om informatie per e-mail aan te vragen en om de e-mail als antwoord te ontvangen.

4Klik op [OK].

5Klik op [Uitloggen].

6Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Raadpleeg "Web Image Monitor gebruiken" voor meer informatie over Web Image Monitor.

• Raadpleeg de Help-functie van Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.