Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Lees dit eerst
Systeeminstellingen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Systeeminstellingen besproken. Voor meer informatie over hoe u de systeeminstellingen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".

Het apparaat aansluiten

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u het apparaat moet aansluiten op het netwerk en hoe u de netwerkinstellingen moet instellen.

Een afdrukserver gebruiken

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat configureert als netwerk naar printer.

De printer beheren en configureren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u de status van de printer nakijkt en de printer configureert.

Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u bestemmingen en gebruikers kunt registreren in het adresboek. Voor meer informatie over hoe u de systeeminstellingen opent, raadpleegt u "Gebruikersinstellingen openen".

Speciale functies in Windows

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u bestanden rechtstreeks vanuit Windows afdrukt of met Bluetooth-apparaten afdrukt.

Bijlage