Using SmartDeviceMonitor for Admin

Met SmartDeviceMonitor for Admin, kunt u de status van de netwerkprinters volgen. U kunt ook de configuratie van de netwerkinterfacekaart wijzigen via TCP/IP of IPX/SPX.

Belangrijk

• IPv6 kan niet met deze functie worden gebruikt.

Protocolstack geleverd met Besturingssysteem

• Windows 2000

TCP/IP

IPX/SPX

NetWare

Novell Client for Windows NT/2000/XP

• Windows Server 2003/2003 R2

TCP/IP

IPX/SPX

• Windows XP

TCP/IP

IPX/SPX

Novell Client for Windows NT/2000/XP

• Windows Vista

TCP/IP

Novell Client for Windows NT/2000/XP/Vista

Beschikbare bewerkingen

De volgende functies zijn beschikbaar:

• Hiermee beperkt u de instellingen ingevoerd vanaf het bedieningspaneel en schakelt u de wijzigingen uit die aan bepaalde items werden gedaan.

• Hiermee schakelt u de selectie van het papiertype in dat in het apparaat geladen is.

• Schakelt over naar en komt u de energiebesparende modus.

• Hiermee controleert u informatie over afdrukken, papierkwaliteit enz.

• Hiermee controleert u meerdere printers tegelijkertijd. Wanneer er veel printers zijn, kunt u groepen aanmaken en de printers indelen om het beheer overzichtelijker te maken.

• Hiermee controleert u de netwerkinstellingen van het apparaat en gedetailleerde informatie over het apparaat.

• Hiermee kunt u de netwerkinstellingen van het apparaat wijzigen.

• U kunt informatie controleren over afdruktaken die vanaf een computer worden verzonden.

• Hiermee kunt u taakhistories controleren van afgedrukte, gefaxte (LAN-fax), gescande en gefotokopieerde documenten die met gebruikerscodes werden gemerkt.

• Hiermee kunt u functies selecteren zoals afdrukken en scannen voor elke gebruikerscode.

• Faxnummers en e-mailadressen die in het apparaat werden opgeslagen, kunnen per computer worden gewijzigd en opgeslagen.

• U kunt elke ingang van de faxtaakhistorie controleren.

• U kunt instellingen invoeren voor groepsapparaten en de statuswijzigingen ervan weergeven.

• Met Adres beheer Tool kunt u LAN-faxnummers, gebruikersnummers voor Scannen naar map en adressen om internetfaxen te verzenden en te ontvangen, beheren.

• De naam en de map van de verzender van de e-mail kunnen worden beveiligd.