SmartDeviceMonitor for Admin installeren

Volg de onderstaande procedure om SmartDeviceMonitor for Admin te installeren

1Sluit alle actieve toepassingen af.

2Stop de cd-rom in de cd-rom-drive.

Het installatieprogramma start.

3Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De volgende talen zijn beschikbaar: Tsjechisch, Deens, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Hongaars, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Fins, Zweeds, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees.

4Klik op SmartDeviceMonitor for Admin.

5Klik op [Volgende].

De softwarelicentieovereenkomst verschijnt in het dialoogvak "Licentieovereenkomst".

6Nadat u de inhoud ervan hebt gelezen, klikt u op [Volgende].

7Volg de aanwijzigen op het scherm.

Er verschijnt een bericht wanneer de installatie voltooid is.

8Klik op [OK].

Het is mogelijk dat er een bericht verschijnt over het opnieuw opstarten van de computer. Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.

Opmerking

• Het is mogelijk dat Automatisch uitvoeren niet werkt bij bepaalde instellingen van het besturingssysteem. In dat geval gebruikt u "Setup.exe" in de hoofdmap van de cd-rom.

• Als u de computer opnieuw moet opstarten nadat u SmartDeviceMonitor for Admin hebt geïnstalleerd, start u de computer opnieuw op en gaat u door met de configuratie.