Een wachtwoord instellen

Volg de onderstaande procedure om een wachtwoord in te stellen.

1Start SmartDeviceMonitor for Admin op.

2In het menu [Groep] wijst u naar [Apparaat zoeken] en klikt u vervolgens op [IPv4], [IPX/SPX] of [IPv4 SNMPv3].

Er verschijnt een lijst van apparaten die het geselecteerde protocol gebruiken.

Selecteer het protocol van het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen.

Als u IPv4 SNMPv3 gebruikt, voer dan de gebruikersverificatie in.

3Selecteer het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen uit de lijst.

4In het menu [Extra] klikt u op [NIB Setup Tool].

Afbeelding van toepassingsscherm

Een webbrowser wordt geopend en het dialoogvak verschijnt om de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren van de Web Image Monitor-beheerder.

NIB Setup Tool wordt opgestart wanneer de netwerkinterfacekaart standaard is. Volg de instructies op het scherm.

5Voer de login gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik vervolgens op [Inloggen].

Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord.

6Klik op [Configuratie].

7Klik op [Beheerder Programmeren/Wijzigen] in het gebied [Apparaatinstellingen] en wijzig vervolgens de instellingen.

8Klik op [OK].

9Klik op [Uitloggen].

10Sluit Web Image Monitor af.

11Sluit SmartDeviceMonitor for Admin af.

Opmerking

• Raadpleeg de Veiligheidsinformatie (de handleiding voor de beheerder) voor meer informatie over login gebruikersnamen en wachtwoorden.