Adresinformatie beheren

1Start SmartDeviceMonitor for Admin op.

2In het menu [Groep] wijst u naar [Apparaat zoeken] en klikt u vervolgens op [IPv4], [IPX/SPX] of [IPv4 SNMPv3].

Er verschijnt een lijst van apparaten die het geselecteerde protocol gebruiken.

Selecteer het protocol van het apparaat waarvan u de configuratie wilt wijzigen.

Als u IPv4 SNMPv3 gebruikt, voer dan de gebruikersverificatie in.

3Selecteer een apparaat uit de lijst en klik vervolgens op [Adres beheer Tool] in het menu [Extra].

Het dialoogvak verschijnt om de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren.

4Voer de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik vervolgens op [OK].

Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie over de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord.

[Adres beheer Tool]wordt opgestart. Voer de nodige instellingen in.

5Klik op [Afsluiten].

6Sluit SmartDeviceMonitor for Admin af.

Opmerking

• Raadpleeg de Help-functie van Adres beheer Tool voor meer informatie.

• Raadpleeg de Veiligheidsinformatie (de handleiding voor de beheerder) voor meer informatie over login gebruikersnamen en wachtwoorden.