Per rapport bevestigen

Drukt rapporten voor bevestiging af.

Geheugenverzending

U kunt het resultaat bevestigen met een communicatieresultaatrapport.

Dit rapport wordt elke keer afgedrukt wanneer een Geheugenverzending voltooid is, indien ingeschakeld met gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 0) in het menu Faxeigenschappen.

U kunt het rapport ook afdrukken door het TX statusrapport aan een snelbedieningstoets toe te wijzen en deze in te drukken wanneer een bestemming wordt opgegeven.

Wanneer u het Communicatieresultaatrapport inschakelt, wordt het Communicatiefoutrapport niet afgedrukt.

Voor nadere details over de inhoud van de rapporten, zie "Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending)" of "Communicatiefoutenrapport".

Directe verzending

U kunt het resultaat bevestigen met een Direct TX Resultatenrapport.

Selecteer in gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 5) in het menu Faxeigenschappen of u dit rapport wilt afdrukken. Er wordt een rapport afgedrukt elke keer wanneer een Geheugenverzending voltooid is.

U kunt het rapport ook afdrukken door het TX statusrapport aan een snelbedieningstoets toe te wijzen en deze in te drukken wanneer een bestemming wordt opgegeven.

Voor nadere informatie over de inhoud van dit rapport, zie "Directe TX Resultatenrapport (Directe verzending)".

Opmerking

• Voor nadere details over het instellen van parameters en snelbedieningstoetsen, zie “Faxeigenschappen”.