Directe TX Resultatenrapport (Directe verzending)

Als u dit rapport inschakelt, wordt er na iedere Directe verzending een rapport afgedrukt, zodat u kunt controleren of de verzending al dan niet is geslaagd.

Als het apparaat is ingesteld om dit rapport niet af te drukken en het faxdocument niet succesvol kon worden verzonden, wordt het Foutrapport afgedrukt.

Opmerking

• U kunt dit rapport in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 5) in het menu Faxeigenschappen.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u opgeven of een bestemming al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 4) in het menu Faxeigenschappen.

• Voor nadere details over het instellen van parameters, zie “Parameterinstellingen”.

• Als u het rapport zonder tekstverstoring wilt bekijken, selecteert u in uw e-mailinstellingen een lettertype van gelijke tekenbreedte.

• Als de pagina succesvol is verzonden, wordt in de kolom Pagina het totale aantal pagina's aangegeven dat is verzonden.

• Als E-mail TX resultaten onder een snelbedieningstoets is geprogrammeerd, kunt u selecteren of een e-mailrapport moet worden gestuurd na de verzending. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.