Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending)

Dit rapport wordt afgedrukt als een geheugenverzending is voltooid, zodat u het resultaat van de verzending kunt controleren.

Opmerking

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 0) in het menu Faxeigenschappen.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u opgeven of een afzendernaam al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 5) in het menu Faxeigenschappen.

• U kunt selecteren of een deel van het oorspronkelijke afbeelding aan het rapport moet worden toegevoegd met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 7) in het menu Faxeigenschappen.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u opgeven of een bestemming al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 4) in het menu Faxeigenschappen.

• Voor nadere details over het instellen van parameters, zie “Parameterinstellingen”.

• De kolom Pagina('s) bevat het totale aantal pagina's. In de kolom Pagina's niet verzonden wordt het aantal pagina's aangegeven dat niet kon worden verzonden.

• "--" geeft aan dat het e-mailbericht of internetfaxdocument naar de e-mailserver was gestuurd, die in dit apparaat is geprogrammeerd. (Dit betekent echter niet dat het e-mailbericht ook is afgeleverd.)

• Als u het rapport zonder tekstverstoring wilt bekijken, selecteert u in uw e-mailinstellingen een lettertype van gelijke tekenbreedte.

• Als er twee of meer bestemmingen zijn aangegeven, wordt dit rapport afgedrukt nadat het faxdocument naar alle bestemmingen is verstuurd.

• Als het apparaat is ingesteld om dit rapport niet af te drukken en het faxdocument niet succesvol kon worden verzonden, wordt het Communicatie foutrapport afgedrukt. Zie "Communicatie foutrapport".

• Als E-mail TX resultaten onder een snelbedieningstoets is geprogrammeerd, kunt u selecteren of een e-mailrapport moet worden gestuurd na de verzending. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.