Per e-mail bevestigen

Result. e-mailverz. functie naar verzenden rapport met e-mail naar a Computer, en bevestigen aan Computer.

De beschikbare rapporten zijn:

Belangrijk

• U moet eerst de e-mailadressen van de bestemmingen waarnaar het rapport moet worden verstuurd registreren in de bestemmingslijst. Voor nadere details over het registreren van e-mailadressen, zie “Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Opmerking

• Voor nadere details over E-mail TX-resultaten, zie "Verzendresultaten bevestigen per e-mail".

• Voor nadere informatie over de inhoud van de rapporten, zie "Communicatieresultaat rapport (Geheugenverzending)", "Direct Resultaat Rapport (Directe verzending)" of "Resultatenrapport SEP-code RX".

• Door de E-mail TX resultaten vooraf aan een snelbedieningstoets toe te wijzen, kunt u de verzendresultaten per e-mail verzenden nadat elke verzending voltooid is. Selecteer in de bestemmingslijst de bestemming voor melding van Internetfaxbestemmingen of e-mailadressen. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Algemene instellingen”.

• Bij gebruik van de functie Naam afzender voor het selecteren van de afzender, worden de verzendresultaten naar de geregistreerde e-mailadressen van de afzender gestuurd. Selecteer de afzender uit de Internetfaxbestemmingen of e-mailadressen in de bestemmingslijst.

• Wanneer u faxen verzendt vanaf een computer, gebruikt u het LAN-Faxstuurprogramma om op te geven of de E-mail TX resultaten al dan niet naar de computer moet worden gestuurd.