Communicatiefoutenrapport

Dit rapport wordt afgedrukt als een document niet met succes via Geheugenverzending kon worden gezonden.

Als het apparaat is ingesteld voor het afdrukken van een communicatieresultaatrapport, wordt dit rapport niet afgedrukt. U kunt dit rapport gebruiken om te controleren welke verzendingen zijn mislukt, zodat u deze opnieuw kunt verzenden.

Opmerking

• U kunt selecteren of het Rapport communicatiefouten automatisch moet worden afgedrukt met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 1) in het menu Faxeigenschappen.

• Dit rapport wordt alleen afgedrukt als het communicatieresultaatrapport is uitgeschakeld en een document niet kon worden verzonden via Geheugenverzending.

• U kunt selecteren of een deel van het oorspronkelijke afbeelding aan het rapport moet worden toegevoegd met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 7) in het menu Faxeigenschappen.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u opgeven of een bestemming al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 4) in het menu Faxeigenschappen.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, kunt u opgeven of een afzendernaam al dan niet moet worden weergegeven met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 5) in het menu Faxeigenschappen.

• Voor nadere details over het instellen van parameters, zie “Parameterinstellingen”.

• De kolom Pagina('s) bevat het totale aantal pagina's. In de kolom Pagina's niet verzonden wordt het aantal pagina's aangegeven dat niet kon worden verzonden.

• "Niet geprogrammeerd" geeft aan dat het document niet kon worden verzonden omdat de doorzendbestemming niet geprogrammeerd is.

• "--" geeft aan dat het e-mailbericht of internetfaxdocument naar de e-mailserver was gestuurd, die in dit apparaat is geprogrammeerd. (Dit betekent echter niet dat het e-mailbericht ook is afgeleverd.)