Jobtype

Brug denne funktion til at angive en bestemt type udskriftsjob.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Jobtype:] på fanen [Opsætning].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Jobtype:] på fanen [Job/Log] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Jobtype:] på fanen [Job Log] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Jobtype:] under [Job Log] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Jobtype:] under [Job Log] i dialogboksen til udskrivning.

Du kan vælge følgende indstillinger:

Normal udskrift

Vælg denne til normal udskrivning. Udskriftsjobbet starter, umiddelbart efter at udskrivningskommandoen er givet.

Bemærk

• Hvis du vil bruge et bruger-id i Windows 95/98/Me, skal du klikke på knappen [Detaljer...].

Prøvetryk

Brug denne funktion, hvis du kun vil udskrive et enkelt sæt af flere udskriftsjob.

De andre sæt lagres i maskinen. Det lagrede job kan udskrives fra maskinens kontrolpanel. Du kan også slette det lagrede job.

Bemærk

• "Bruger-ID" kan indeholde op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

• Indtastning af "Bruger-ID" hjælper dig med at skelne dit udskriftsjob fra andres.

Reference

• Se Jobtype for at få oplysninger om, hvordan man bruger Prøvetryk.

Sikker udskrift

Brug denne funktion, hvis du vil gemme dokumenter i maskinens hukommelse med et password, så du kan redigere og udskrive dem efter behov.

Bemærk

• "Bruger-ID" kan indeholde op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. "Password" skal være 4-8 cifre.

• Indtastning af "Bruger-ID" hjælper dig med at skelne dit udskriftsjob fra andres.

Reference

• Se Jobtype for at få oplysninger om, hvordan man bruger Sikker udskrift.

Gem udskrift midlertidigt

Brug denne funktion til midlertidigt at lagre en fil i maskinen og udskrive den fra computeren eller maskinens betjeningspanel senere.

Bemærk

• "Bruger-ID" kan indeholde op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

• "Filnavn" kan indeholde op til 16 alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

• Indtastning af "Bruger-ID" hjælper dig med at skelne dit udskriftsjob fra andres.

Reference

• Se Jobtype for at få oplysninger om, hvordan man bruger Gem udskrift midlertidigt.

Lagret udskrift

Brug denne funktion til at lagre en fil i maskinen og derefter udskrive den fra computeren eller maskinens betjeningspanel senere.

Bemærk

• "Bruger-ID" kan indeholde op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. "Password" skal være 4-8 cifre.

• Filnavn kan indeholde op til 16 alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

• Du kan tildele et password til et gemt dokument, men tildeling af password er ikke obligatorisk.

• Indtastning af "Bruger-ID" hjælper dig med at skelne dit udskriftsjob fra andres.

Reference

• Se Jobtype for at få oplysninger om, hvordan man bruger Lagret udskrift.

Gem og udskriv

Brug denne funktion til at udskrive filen straks og også til at lagre filen i printeren.

Bemærk

• "Bruger-ID" kan indeholde op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. "Password" skal være 4-8 cifre.

• "Filnavn" kan indeholde op til 16 alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

• Du kan tildele et password til et gemt dokument, men tildeling af password er ikke obligatorisk.

• Indtastning af "Bruger-ID" hjælper dig med at skelne dit udskriftsjob fra andres.

Reference

• Se Jobtype for at få oplysninger om, hvordan man bruger Lagret udskrift.

Dokumentserver

Brug denne funktion til at gemme dokumenter, du vil udskrive, samt de dokumenter, du senere vil kombinere eller behandle for udskrivning, på harddisken.

Bemærk

• "Filnavn" kan indeholde op til 16 alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

Reference

• Se "Adgang til dokumentserveren", Printerreference, for at få oplysninger om funktionen Dokumentserver.

Relaterede emner

Sådan bruges Prøvetryk
Sletning af en prøvetrykfil
Sådan bruges Sikker udskrift
Sletning af en Sikker udskrift-fil
Sådan bruges Gem udskrift midlertidigt
Sletning af en Gem udskrift midlertidigt-fil
Sådan bruges Lagret udskrift/Gem og udskriv
Sletning af en Lagret udskrift-fil