Sletning af en Lagret udskrift-fil

Hvis et udskrevet dokument ikke er, som du forventer det, kan du slette Lagret udskrift-filen.

1. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

2. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

3. Tryk på [Liste o. lagr. udskr.job].

Der vises en liste over lagrede udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

4. Marker den fil, du vil slette, ved at klikke på den.

For at annullere et valg skal du trykke på det markerede job igen.

5. Tryk på [Slet].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

6. Tryk på [Ja].

Når filen er slettet, vises printerskærmbilledet igen.