Sådan bruges Sikker udskrift

Følg nedenstående fremgangsmåde for at udskrive et dokument med funktionen Sikker udskrift.

Windows 95/98/Me

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg printeren, og klik derefter på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Opsætning].

4. Klik på [Sikker udskrift] på listen [Jobtype:].

5. Klik på [Detaljer...].

6. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn, og indtast derefter et password på 4-8 cifre i feltet [Password:].

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

7. Klik på [OK].

8. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

9. Når du har foretaget de ønskede indstillinger, skal du klikke på [OK] for at lukke dialogboksen [Udskriv].

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

10. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

11. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

12. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Der vises en liste over sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/Tid] og [Filnavn] vises også.

13. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

14. Tryk på [Udskriv].

Skærmbilledet med password vises.

15. Indtast passwordet ved hjælp af taltasterne, og tryk derefter på [OK].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede, hvis et password indtastes forkert. Tryk på [OK] for at indtaste dit password igen.

Når der er valgt flere udskriftsfiler, udskriver maskinen kun filer, der svarer til det indtastede password. Antallet af filer vises på bekræftelsesskærmbilledet.

16. Tryk på [Ja].

En sikker fil udskrives.

Bemærk

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2, Windows NT 4.0

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Højreklik på printerikonet, og klik derefter på [Udskriftsindstilling] i kommandomenuen.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du vælge printer og derefter udføre følgende trin.

Hvis du bruger Windows XP eller Windows Server 2003/2003 R2, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Indstillinger].

Hvis du bruger Windows NT 4.0, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Job/Log].

4. Klik på [Sikker udskrift] på listen [Jobtype:].

5. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn, og indtast derefter et password på 4-8 cifre i feltet [Password:].

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

6. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du udføre følgende trin.

7. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

8. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

9. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

10. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Der vises en liste over sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

11. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

12. Tryk på [Udskriv].

Skærmbilledet med password vises.

13. Indtast passwordet ved hjælp af taltasterne, og tryk derefter på [OK].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede, hvis et password indtastes forkert. Tryk på [OK] for at indtaste dit password igen.

Når der er valgt flere udskriftsfiler, udskriver maskinen kun filer, der svarer til det indtastede password. Antallet af filer vises på bekræftelsesskærmbilledet.

14. Tryk på [Ja].

Den sikre fil udskrives.

Bemærk

Mac OS/Mac OS X

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Klik på [Job Log] i pop-up-menuen.

3. Klik på [Sikker udskrift] i pop-up-menuen [Jobtype:].

4. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn, og indtast derefter et password på 4-8 cifre i feltet [Password:].

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

5. Når du har foretaget de ønskede indstillinger, skal du klikke på [Udskriv].

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

6. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

7. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

8. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Der vises en liste over sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

9. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

10. Tryk på [Udskriv].

Skærmbilledet med password vises.

11. Indtast passwordet ved hjælp af taltasterne, og tryk derefter på [OK].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede, hvis et password indtastes forkert. Tryk på [OK] for at indtaste dit password igen.

Når der er valgt flere udskriftsfiler, udskriver maskinen kun filer, der svarer til det indtastede password. Antallet af filer vises på bekræftelsesskærmbilledet.

12. Tryk på [Ja].

Den sikre fil udskrives.