Sletning af en Sikker udskrift-fil

Hvis et udskrevet dokument ikke er, som du forventer det, kan du slette Sikker udskrift-filen.

1. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

2. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

3. Tryk på [Liste ov. sik. udsk.job].

Der vises en liste over sikre udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

4. Marker den fil, du vil slette, ved at klikke på den.

For at annullere et valg skal du trykke på det markerede job igen.

Du kan kun vælge én fil ad gangen.

5. Tryk på [Slet].

Der vises et password-skærmbillede.

6. Indtast passwordet ved hjælp af taltasterne, og tryk derefter på [OK].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

Der vises et bekræftelsesskærmbillede igen, hvis et password blev indtastet forkert. Tryk på [OK] for at indtaste dit password igen.

Når der er valgt flere filer, sletter maskinen kun de filer, der svarer til det indtastede password. Det antal filer, der skal slettes, vises på bekræftelsesskærmbilledet.

7. Tryk på [Ja].

Når filen er slettet, vises printerskærmbilledet igen.