Sådan bruges Prøvetryk

Følg nedenstående fremgangsmåde for at udskrive et dokument med funktionen Prøvetryk.

Windows 95/98/Me

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg printeren, og klik derefter på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Opsætning].

4. Klik på [Prøvetryk] på listen [Jobtype:].

5. Klik på [Detaljer...].

6. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

7. Klik på [OK].

8. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

9. Angiv antallet af kopier til to eller flere, og start derefter udskrivningen fra programmets dialogboks [Udskriv].

Prøvetrykjobbet sendes til maskinen, og et enkelt sæt udskrives.

10. Kontroller prøveudskriften for at sikre, at indstillingerne er korrekte.

Hvis indstillingerne er korrekte, skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype, hvis du vil slette et lagret job.

11. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

12. Tryk på [Udskriftsjob].

13. Tryk på [Liste over prøvetrykjob].

Der vises en liste over prøvetryksfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

14. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

15. Tryk på [Udskriv] for at ændre antallet af sæt, der skal udskrives.

16. Brug de numeriske taster, og indtast det nye antal sæt.

Hvis du ikke vil ændre antallet af sæt, skal du udføre følgende trin.

Du kan højst angive 999 sæt.

Tryk på [Slet/Stop] for at rette evt. fejl i indtastningen.

Når der er valgt mange filer, uden at antallet er angivet, vil der være 1 side mindre end minimumsantallet for alle indstillinger.

17. Tryk på [Ja].

De resterende sæt udskrives.

Bemærk

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2, Windows NT 4.0

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du vælge printer og derefter udføre følgende trin.

Hvis du bruger Windows XP/Vista eller Windows Server 2003/2003 R2, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Indstillinger].

Hvis du bruger Windows NT 4.0, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Egenskaber...].

2. Klik på fanen [Job/Log].

3. Klik på [Prøvetryk] på listen [Jobtype:].

4. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

5. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du udføre følgende trin.

6. Angiv antallet af kopier til to eller flere, og start derefter udskrivningen fra programmets dialogboks [Udskriv].

Prøvetrykjobbet sendes til maskinen, og et enkelt sæt udskrives.

7. Kontroller prøveudskriften for at sikre, at indstillingerne er korrekte.

Hvis indstillingerne er korrekte, skal du udføre følgende trin for at udskrive de resterende sæt.

Se Jobtype, hvis du vil slette et lagret job.

8. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

9. Tryk på [Udskriftsjob].

10. Tryk på [Liste over prøvetrykjob].

Der vises en liste over prøvetryksfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

11. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

12. Tryk på [Udskriv] for at ændre antallet af sæt, der skal udskrives.

13. Brug de numeriske taster, og indtast det nye antal sæt.

Hvis du ikke vil ændre antallet af sæt, skal du udføre følgende trin.

Du kan højst angive 999 sæt.

Tryk på [Slet/Stop] for at rette evt. fejl i indtastningen.

Når der er valgt mange filer, uden at antallet er angivet, vil der være 1 side mindre end minimumsantallet for alle indstillinger.

14. Tryk på [Ja].

De resterende sæt udskrives.

Bemærk

Mac OS/Mac OS X

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Indstil antallet af kopier til to eller flere.

Prøvetrykjobbet sendes til maskinen, og et enkelt sæt udskrives.

3. Klik på [Job Log] i pop-up-menuen.

4. Vælg [Prøvetryk] i pop-up-menuen [Jobtype:].

5. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

6. Kontroller prøveudskriften for at sikre, at indstillingerne er korrekte.

Hvis indstillingerne er korrekte, skal du udføre følgende trin for at udskrive de resterende sæt.

Se Jobtype, hvis du vil slette et lagret job.

7. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

8. Tryk på [Udskriftsjob].

9. Tryk på [Liste over prøvetrykjob].

Der vises en liste over prøvetryksfiler, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

10. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

11. Tryk på [Udskriv] for at ændre antallet af sæt, der skal udskrives.

12. Brug de numeriske taster, og indtast det nye antal sæt.

Hvis du ikke vil ændre antallet af sæt, skal du udføre følgende trin.

Du kan højst angive 999 sæt.

Tryk på [Slet/Stop] for at rette evt. fejl i indtastningen.

Når der er valgt mange filer, uden at antallet er angivet, vil der være 1 side mindre end minimumsantallet for alle indstillinger.

13. Tryk på [Ja].

De resterende sæt udskrives.