Sådan bruges Gem udskrift midlertidigt

Følg nedenstående fremgangsmåde for at udskrive et dokument med funktionen Gem udskrift midlertidigt.

Windows 95/98/Me

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg printeren, og klik derefter på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Opsætning].

4. Klik på [Gem udskrift midlertidigt] på listen [Jobtype:].

5. Klik på [Detaljer...].

6. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. [Filnavn] kan også angives.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

7. Klik på [OK].

8. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

9. Når du har foretaget de ønskede indstillinger, skal du klikke på [OK] for at lukke dialogboksen [Udskriv].

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

10. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

11. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

12. Tryk på [Lst. Gem uds. Mdl].

Der vises en liste over Gem udskrift midlertidigt-filer, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne, vises visse udskriftsjob måske ikke.

13. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

14. Tryk på [Udskriv].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

15. Tryk på [Ja].

Gem udskrift midlertidigt-filen udskrives.

Bemærk

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2, Windows NT 4.0

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Højreklik på printerikonet, og klik derefter på [Udskriftsindstilling] i kommandomenuen.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du vælge printer og derefter udføre følgende trin.

Hvis du bruger Windows XP eller Windows Server 2003/2003 R2, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Indstillinger].

Hvis du bruger Windows NT 4.0, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Job/Log].

4. Klik på [Gem udskrift midlertidigt] på listen [Jobtype:].

5. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID]: ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. [Filnavn] kan også angives.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

6. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen med printeregenskaber.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du udføre følgende trin.

7. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

8. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

9. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

10. Tryk på [Lst. Gem uds. Mdl].

Der vises en liste over Gem udskrift midlertidigt-filer, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne, vises visse udskriftsjob måske ikke.

11. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

12. Tryk på [Udskriv].

13. Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

14. Tryk på [Ja].

Gem udskrift midlertidigt-filen udskrives.

Bemærk

Mac OS/Mac OS X

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i et program.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Klik på [Job Log] i pop-up-menuen.

3. Klik på [Gem udskrift midlertidigt] i pop-up-menuen [Jobtype:].

4. Indtast et bruger-id i feltet [Bruger-ID:] ved hjælp af op til otte alfanumeriske (a-z, A-Z, 0-9) tegn. [Filnavn] kan også angives.

Bruger-ID'et forbinder brugeren med hans/hendes job.

5. Når du har foretaget de ønskede indstillinger, skal du klikke på [Udskriv].

Dokumentfilen gemmes i maskinen.

For at udskrive dokumentet skal du udføre følgende trin.

Se Jobtype for at slette dokumentet.

6. Tryk på tasten [Printer] på maskinens betjeningspanel for at få vist printerskærmbilledet.

7. Tryk på [Udskriftsjob].

Der vises en liste over udskriftsfiler, der er gemt i maskinen.

8. Tryk på [Lst. Gem uds. Mdl].

Der vises en liste over Gem udskrift midlertidigt-filer, der er gemt i maskinen.

[Bruger-ID], [Dato/tid] og [Filnavn] vises også.

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne, vises visse udskriftsjob måske ikke.

9. Marker den fil, du vil udskrive, ved at klikke på den.

10. Tryk på [Udskriv].

Der vises et bekræftelsesskærmbillede.

11. Tryk på [Ja].

Gem udskrift midlertidigt-filen udskrives.