Brug af SmartDeviceMonitor for Admin

Ved at bruge SmartDeviceMonitor for Admin kan du overvåge netværksprinterne. Du kan også ændre konfigurationen af netværkskort ved at bruge TCP/IP eller IPX/SPX.

Vigtigt

Protokolstak, der leveres med operativsystemet

• Windows 95/98/Me

TCP/IP

IPX/SPX

NetWare

NetWare Client32 til Windows 95

IntraNetWare Client til Windows 95

Novell Client til Windows 95/98/Me

• Windows 2000

TCP/IP

IPX/SPX

NetWare

Novell Client til Windows NT/2000/XP

• Windows Server 2003

TCP/IP

IPX/SPX

• Windows XP

TCP/IP

IPX/SPX

Novell Client til Windows NT/2000/XP

• Windows NT 4.0

TCP/IP

IPX/SPX

Client Service for NetWare

NetWare Client32 til Windows NT

IntraNetWare Client til Windows NT

Novell Client til Windows NT/2000/XP

• Windows Vista

TCP/IP

Novell Client til Windows NT/2000/XP/Vista

Tilgængelige handlinger

Der findes følgende funktioner:

• Begrænser de indstillinger, der er foretaget på betjeningspanelet og deaktiverer de ændringer, der er udført for visse emner.

• Gør det muligt at vælge den papirtype, der skal lægges i maskinen.

• Skifter til og fra energisparetilstand.

• Kontrollerer oplysninger om udskrivning, papirmængde etc.

• Overvåger flere printere samtidig. Når der er mange printere, kan du oprette grupper og klassificere printere for at gøre styringen lettere.

• Kontrollerer maskinens netværksindstillinger og de detaljerede enhedsoplysninger.

• Giver dig mulighed for at ændre maskinens netværksindstillinger.

• Du kan kontrollere detaljer for udskriftsjob, der er sendt fra en computer.

• Gør det muligt for dig at kontrollere joboversigt for udskrevne, faxede (LAN-Fax), scannede og fotokopierede dokumenter, der er identificeret vha. brugerkoder.

• Gør det muligt at vælge funktioner såsom udskrivning og scanning for de enkelte brugerkoder.

• Faxnumre og e-mail-adresser, der er lagret i maskinen, kan ændres og gemmes af computeren.

• Du kan kontrollere hver registrering i faxjoboversigten.

• Du kan foretage opsætninger og vise statusændringer for gruppeenheder.

• Når du bruger Adressestyringsfunktion, kan du styre LAN-Fax-numre, brugernavne for Scanning til bibliotek og adresser for afsendelse og modtagelse af internetfax.

• E-mail-afsenderens navn og mappe kan beskyttes.

Relaterede emner

Installation af SmartDeviceMonitor for Admin
Ændring af netværkskortets konfiguration
Låsning af menuerne på maskinens betjeningspanel
Ændring af papirtype
Styring af brugeroplysninger
Konfiguration af energisparetilstand
Angivelse af password
Kontrol af maskinstatus
Ændring af navne og kommentarer
Indlæs Faxjournal
Visning og sletning af Spool-udskriftsjob
Styring af Adresseoplysninger