Ændring af netværkskortets konfiguration

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre netværkskortets konfiguration ved hjælp af SmartDeviceMonitor for Admin.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Peg på [Søg apparat] i menuen [Gruppe], og klik derefter på [IPv4], [IPX/SPX] eller [IPv4 SNMPv3].

Der vises en liste over de maskiner, der bruger den valgte protokol.

Vælg protokollen til den maskine, som du vil ændre konfiguration for.

Hvis du bruger IPv4 SNMPv3, skal du indtaste brugergodkendelsen.

3. Vælg en maskine på listen, som du vil ændre konfiguration for.

4. Klik på [NIB Setup Tool] i menuen [Værktøjer].

Billede af programskærmen

Der åbnes en webbrowser, og vinduet til indtastning af brugernavn og password til Web Image Monitor-administratoren vises.

NIB Setup Tool starter. Klik på [Webbrowser], og klik derefter på [OK].

5. Indtast login-brugernavnet og passwordet, og klik derefter på [Login].

Kontakt din netværksadministrator for at få yderligere oplysninger om brugernavn og password.

6. Konfigurér indstillingerne ved hjælp af Web Image Monitor.

7. Klik på [Log ud].

8. Afslut Web Image Monitor.

9. Afslut SmartDeviceMonitor for Admin.