Konfiguration af energisparetilstand

Følg vejledningen nedenfor for at konfigurere energisparetilstanden.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Peg på [Søg apparat] i menuen [Gruppe], og klik derefter på [IPv4], [IPX/SPX] eller [IPv4 SNMPv3].

Der vises en liste over de maskiner, der bruger den valgte protokol.

Vælg protokollen til den maskine, som du vil ændre konfiguration for.

Hvis du bruger IPv4 SNMPv3, skal du indtaste brugergodkendelsen.

3. Vælg den maskine, du vil angive indstillinger for.

Hvis du vil vælge indstillinger for alle maskiner i en nærmere angivet gruppe, skal du ikke vælge en enkelt maskine.

4. Klik på menuen [Gruppe], peg på [Energispareindstilling], [Indstil individuelt], og klik derefter på [Til].

Billede af programskærmen

Vælg [Indstil efter gruppe] for at vælge alle maskinerne i gruppen.

Klik på [Fra] for at deaktivere energisparetilstanden.

5. Afslut SmartDeviceMonitor for Admin.