Ændring af navne og kommentarer

Følg fremgangsmåden nedenfor for at ændre maskinens navne og de tilhørende kommentarer.

1. Start SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Peg på [Søg apparat] i menuen [Gruppe], og klik derefter på [IPv4], [IPX/SPX] eller [IPv4 SNMPv3].

Der vises en liste over de maskiner, der bruger den valgte protokol.

Vælg protokollen til den maskine, som du vil ændre konfiguration for.

Hvis du bruger IPv4 SNMPv3, skal du indtaste brugergodkendelsen.

3. Vælg en maskine på listen, og klik derefter på [NIB Setup Tool] i menuen [Værktøjer].

Der åbnes en webbrowser, og vinduet til indtastning af brugernavn og password til Web Image Monitor-administratoren vises.

NIB Setup Tool starter, når netværkskortet er standard. Følg vejledningen på skærmen.

4. Indtast login-brugernavnet og passwordet, og klik derefter på [Login].

For yderligere oplysninger om brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

5. Klik på [System] i området [Enhedsindstillinger], og skift derefter indstillingerne.

6. Klik på [Log ud].

7. Afslut Web Image Monitor.

8. Afslut SmartDeviceMonitor for Admin.