Installation af SmartDeviceMonitor for Admin

Følg nedenstående fremgangsmåde for at installere SmartDeviceMonitor for Admin

1. Afslut alle åbne programmer.

2. Sæt cd-rom'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et interfacesprog, og klik derefter på [OK].

Du kan vælge mellem følgende sprog: tjekkisk, dansk, tysk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, ungarsk, hollandsk, norsk, polsk, portugisisk, finsk, svensk, kinesisk (forenklet) og kinesisk (traditionelt).

4. Klik på [SmartDeviceMonitor for Admin].

5. Klik på [Næste].

Softwarelicensaftalen vises i dialogboksen [Licensaftale].

6. Når du har læst indholdet, skal du klikke på [Næste].

7. Følg instruktionerne på skærmen.

Der vises en meddelelse, når installationen er fuldført.

8. Klik på [OK].

Der kan blive vist en meddelelse om, at computeren skal genstartes. Genstart computeren for at gennemføre installationen.