Sammenkædning af URL-adressen til den overførte Hjælp

Du kan kæde hjælpefilens URL-adresse på en computer eller webserver sammen med knappen "?".

1. Log på Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration] i menuområdet.

3. Klik på [Webside].

4. I feltet [Indstil Hjælp-URL-destination] skal du indtaste URL-adressen for hjælpefilen.

Hvis du har gemt hjælpefilen på "C:\HELP\EN", skal du indtaste "file://C:/HELP/". Hvis du for eksempel har gemt filen på en webserver, og URL-adressen til indeksfilen er "http:// a.b.c.d/HJÆLP/DK/index.html", skal du indtaste "http://a.b.c.d/HJÆLP/".

5. Klik på [OK].