Brug af NetWare

Dette kapitel beskriver fremgangsmåden for indstilling af netværksprintere i NetWare-miljøet. I NetWare-miljøet kan du tilslutte maskinen som en "printserver" eller "fjernprinter".

Vigtigt

Indstillingsprocedure

• Når maskinen bruges som printserver

1. Installation af SmartDeviceMonitor for Admin

2. Indstilling af netværkskortet.

3. Sluk for maskinen, og tænd den igen.

• Når maskinen bruges som fjernprinter

1. Installation af SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Indstilling af netværkskortet.

3. Indstilling af NetWare.

4. Start printserveren.

Bemærk

• I denne fremgangsmåde antages det, at miljøet allerede er forberedt til normal brug af NetWare med udskrivningsserviceindstilling.

• Proceduren forklares vha. følgende indstillingseksempler:

• Filserverens navn ...CAREE

• Printserverens navn ...PSERV

• Printerens navn ...R-PRN

• Kønavn ...R-QUEUE

Brug af SmartDeviceMonitor for Admin

Hvis maskinen skal bruges i et NetWare-miljø, skal du bruge SmartDeviceMonitor for Admin til indstilling af NetWare-udskrivningsmiljøet.

Printere angivet i SmartDeviceMonitor for Admin

SmartDeviceMonitor for Admin angiver printere, der er tilsluttet netværket. Hvis du ikke kan identificere den maskine, du vil konfigurere, skal du udskrive konfigurationssiden og derefter kontrollere maskinens navn.

Relaterede emner

Installation som printserver (NetWare 3.x)
Opsætning som en printserver (NetWare 4.x, 5/5.1, 6/6.5)
Brug af rent IP i NetWare-miljø 5/5.1 eller 6/6.5
Indstilling som fjernprinter (NetWare 3.x)
Opsætning som en Fjernprinter (NetWare 4.x, 5/5.1, 6/6.5)