Installation som printserver (NetWare 3.x)

Følg fremgangsmåden nedenfor for at tilslutte maskinen som printserver vha. NetWare 3.x.

1. Start Web Image Monitor.

2. Klik på [Login].

Der vises en dialogboks, hvor du kan indtaste login-brugernavn og password.

3. Indtast login-brugernavnet og passwordet, og klik derefter på [Login].

For yderligere oplysninger om brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

4. Klik på [Konfiguration] i det venstre område, og klik derefter på [NetWare-udskriftsindstillinger].

• Printservernavn: Indtast Netware-printservernavnet. For at bruge interfacekortet som printserver skal du indtaste navnet på en printserver, der ikke er aktiv på filserveren. Brug op til 47 tegn.

• Logon-tilstand: Angiv, om du ønsker at udpege en filserver eller et NDS-træ, når der logges på NetWare.

• Filservernavn: Når et filservernavn indtastes her, søges der kun efter den angivne filserver. Dette emne er obligatorisk. Brug op til 47 tegn.

• NDS-træ: For at aktivere NDS-tilstand skal du indtaste navnet på det NDS-træ, du vil logge på. Brug op til 32 alfanumeriske tegn.

• NDS-kontekstnavn: For at aktivere NDS-tilstand skal du indtaste printserver-konteksten. Brug op til 127 tegn.

• Betjeningstilstand: Angiv, om du ønsker at bruge interfacekortet som printserver eller fjernprinter.

• Fjernprinter-nummer: Dette emne er gyldigt, når interfacekortet er angivet som en fjernprinter. Indtast det samme nummer som nummeret på den printer, der skal oprettes på printserveren (0 til 254 tegn).

• Job-timeout: Når interfacekortet bruges som en NetWare-fjernprinter, kan printeren ikke registrere, hvornår et udskriftsjob er afsluttet. Printeren afslutter derfor udskrivningen, når der er gået en vis tid, siden printeren sidst modtog udskriftsdata (dvs. når den ikke har modtaget udskriftsdata i et vist tidsrum). Angiv her dette tidsrum (3 til 255 sekunder). Startværdien er 15 (sekunder).

• Rammetype: Vælg rammetypen fra rullemenuen.

• Printserverprotokol: Vælg protokollen for NetWare fra rullemenuen.

• NCP-leveringsprotokol: Vælg protokol til NCP-levering.