Brug af rent IP i NetWare-miljø 5/5.1 eller 6/6.5

Følg fremgangsmåden nedenfor for at tilslutte maskinen som printserver i et rent IP-miljø i NetWare 5/5.1 eller NetWare 6/6.5.

Vigtigt

Opsætning med NWadmin

1. Start NWadmin fra Windows.

Der er flere oplysninger om NWadmin i manualerne til NetWare.

2. Vælg det objekt, som udskriftskøen befinder sig i, i bibliotekstræet, og klik derefter på [Opret] i menuen [Objekt].

3. Klik på [Udskriftskø] i feltet [Klasse for nyt objekt], og klik derefter på [OK].

4. Indtast navnet på udskriftskøen i feltet [Udskriftskønavn].

5. Klik på [Gennemse] i boksen [Udskriftskøplacering].

6. I feltet [Tilgængelige objekter] klikkes der på den placering, hvor udskriftskøen er oprettet, og derefter på [OK].

7. Kontrollér indstillingerne, og klik derefter på [Opret].

8. Vælg det objekt, som printeren er placeret i, og klik derefter på [Opret] i menuen [Objekt].

9. Klik på [Printer] i feltet [Klasse for nyt objekt], og klik derefter på [OK]. Klik på [Printer (ikke NDPS)] ved NetWare 5.

10. Indtast printernavnet i feltet [Printernavn].

11. Markér afkrydsningsfeltet [Definér yderligere egenskaber], og klik derefter på [Opret].

12. Klik på [Tildelinger], og klik på [Tilføj] i området [Tildelinger].

13. Klik på den kø, du har oprettet, i feltet [Tilgængelige objekter], og klik derefter på [OK].

14. Klik på [Konfiguration], og klik på [Parallel] på listen [Printertype], og klik derefter på [Kommunikation].

15. Klik på [Manuel indlæsning] i området [Kommunikationstype], og klik derefter på [OK].

16. Kontrollér indstillingerne, og klik derefter på [OK].

17. Vælg en angivet kontekst, og klik derefter på [Opret] i menuen [Objekt].

18. Klik på [Printserver] i feltet [Klasse for nyt objekt], og klik derefter på [OK]. Klik på [Printserver (ikke NDPS)] ved NetWare 5.

19. Indtast printservernavnet i feltet [Printservernavn].

Brug det samme printservernavn, der er angivet vha. SmartDeviceMonitor for Admin.

20. Markér afkrydsningsfeltet [Definér yderligere egenskaber], og klik derefter på [Opret].

21. Klik på [Tildelinger], og klik på [Tilføj] i området [Tildelinger].

22. Klik på den kø, du har oprettet, i feltet [Tilgængelige objekter], og klik derefter på [OK].

23. Kontrollér indstillingerne, og klik derefter på [OK].

24. Start printserveren ved at indtaste følgende fra konsollen på NetWare-serveren.

Hvis printserveren er i brug, skal du afslutte og genstarte den.

Sådan afslutter du

CAREE: unload pserver

Sådan starter du

CAREE: load pserver print_server_name

Indstilling ved hjælp af Web Image Monitor

1. Start Web Image Monitor.

2. Klik på [Login].

Der åbnes en dialogboks, hvor du kan indtaste login-brugernavn og password.

3. Indtast login-brugernavnet og passwordet, og klik derefter på [Login].

For yderligere oplysninger om login-brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

4. Klik på [Konfiguration] i det venstre område, og klik derefter på [NetWare-udskriftsindstillinger].

5. Kontrollér indstillinger, og klik derefter på [Enhedsnavn].

Konfiguration er nu udført. Vent adskillige minutter, før du genstarter Web Image Monitor.

6. Klik på [Log ud].

7. Afslut Web Image Monitor.