Indstilling som fjernprinter (NetWare 3.x)

Følg fremgangsmåden nedenfor, hvis maskinen skal bruges som fjernprinter under NetWare 3.x.

Opsætning med PCONSOLE

1. Indtast "PCONSOLE" fra kommandoprompten.

F:> PCONSOLE

2. Opret en udskriftskø.

Hvis du bruger den eksisterende udskriftskø, skal du fortsætte til beskrivelsen af, hvordan du opretter en printer.

3. Vælg [Udskriftskøinformation] i menuen [Tilgængelige indstillinger], og tryk derefter på tasten [Enter].

4. Tryk på tasten [Insert], og indtast navnet på en udskriftskø.

5. Tryk på tasten [Esc] for at vende tilbage til menuen [Tilgængelige indstillinger].

6. Opret netværksforbindelse til en printer.

7. Klik på [Printserverinformation] i menuen [Tilgængelige indstillinger], og tryk derefter på tasten [Enter].

8. Hvis du vil oprette en ny printserver, skal du trykke på tasten [Insert] og derefter indtaste et printservernavn.

Vælg en printserver på listen [Printserver] for en aktuelt defineret printserver.

Brug det samme printernavn, der er angivet vha. SmartDeviceMonitor for Admin.

9. Vælg [Printserverkonfiguration] i menuen [Printserverinformation].

10. Vælg [Printerkonfiguration] i menuen [Printserverkonfiguration].

11. Vælg den printer, der er angivet som [Ikke installeret].

Brug det samme printernummer, der er angivet som fjernprinternummer vha. SmartDeviceMonitor for Admin.

12. Hvis du vil ændre printernavnet, skal du indtaste et nyt navn.

Et navn "printer x" er tildelt printeren. "x" står for nummeret på den valgte printer.

13. Vælg [Parallel fjernprinter, LPT1] som type.

IRQ'en, bufferstørrelsen, startproceduren og tilstanden for kø konfigureres automatisk.

14. Tryk på tasten [Esc], og klik derefter på [Ja] på bekræftelsesmeddelelsen.

15. Tryk på tasten [Esc] for at vende tilbage til [Printserverkonfigurationsmenu].

16. Tildel udskriftskøer til den oprettede printer.

17. Vælg [Køer serviceret af printeren] i menuen [Printserverkonfiguration].

18. Vælg den oprettede printer.

19. Tryk på tasten [Insert] for at vælge en kø, der serviceres af printeren.

Du kan vælge flere køer.

20. Følg vejledningerne på skærmen for at angive andre nødvendige indstillinger.

Følg denne fremgangsmåde, og kontrollér, at der er tildelt køer.

21. Tryk på tasten [Esc], indtil der står "Afslut?", og vælg derefter [Ja] for at afslutte PCONSOLE.

22. Start printserveren ved at indtaste følgende fra konsollen på NetWare-serveren.

Hvis printserveren er i brug, skal du afslutte og genstarte den.

Sådan afslutter du

CAREE: unload pserver

Sådan starter du

CAREE: load pserver print_server_name

Hvis printeren fungerer, som den er konfigureret, vises meddelelsen "Venter på job".

Indstilling ved hjælp af Web Image Monitor

1. Start Web Image Monitor.

2. Klik på [Login].

Der åbnes en dialogboks, hvor du kan indtaste login-brugernavn og password.

6. Klik på [Log ud].

7. Afslut Web Image Monitor.