Spring overskrift over
VejledningerIndholdForrigeNæsteHjælp

Opsætning som en printserver (NetWare 4.x, 5/5.1, 6/6.5)

Følg fremgangsmåden nedenfor for at tilslutte maskinen som printserver vha. NetWare 4.x, NetWare 5/5.1, eller NetWare 6/6.5.

Vigtigt

  1. Start Web Image Monitor.

  2. Klik på [Login].

    Der vises en dialogboks, hvor du kan indtaste login-brugernavn og password.

  3. Indtast login-brugernavnet og passwordet, og klik derefter på [Login].

    For yderligere oplysninger om brugernavn og password skal du kontakte netværksadministratoren.

  4. Klik på [Konfiguration] i det venstre område, og klik derefter på [NetWare-udskriftsindstillinger].

  5. Kontrollér indstillinger, og klik derefter på [Enhedsnavn].

    Konfiguration er nu udført. Vent adskillige minutter, før du genstarter Web Image Monitor.

  6. Klik på [Log ud].

  7. Afslut Web Image Monitor.

Bemærk

Reference