Indtastning af emne

Bruges til at indtaste et emne for det internetfax- eller e-mail-dokument, du vil sende.

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Angiv afsender.

Du kan finde flere oplysninger i "Afsenderindstillinger".

3. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [Emne].

Illustration af kontrolpanelet

5. Indtast emnet.

Illustration af kontrolpanelet

6. Tryk på [Brugertekst], og vælg derefter de tegnstrenge, du vil indtaste, for at indtaste de tegnstrenge, der er programmeret i maskinen.

Illustration af kontrolpanelet

7. Tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Det indtastede emne vises i feltet Emne.

8. Tryk på [OK].

Standbydisplayet vises.

9. Angiv en destination, og tryk derefter på tasten [Start].

Relaterede emner

Angivelse af automatisk genererede emner for e-mail