Bekræftelse af transmissionsresultater via e-mail

Denne funktion bruges til at bekræfte transmissionsresultaterne ved at sende en besked pr. e-mail til den angivne destination.

Vigtigt

1. Placér originalen, og vælg derefter de ønskede scanningsindstillinger.

2. Angiv afsender.

Flere oplysninger finder du i "Afsenderindstillinger".

3. Tryk på [Afs.funktion].

Illustration af kontrolpanelet

4. Tryk på [E-mail-afs.resultater].

Illustration af kontrolpanelet

5. Vælg destination for beskeden, og tryk på [OK].

Illustration af kontrolpanelet

Hvis du laver en fejl, før du har trykket på [OK], skal du trykke på [Slet] eller trykke på den valgte destinationstast igen for at fjerne markeringen.

[E-mail-afs.resultater] fremhæves, og den valgte destination vises.

6. Tryk på [OK].

Standbydisplayet vises.

Tryk på [Afs.funktion] for at kontrollere indstillingerne.

7. Angiv en destination, og tryk derefter på tasten [Start].