Angivelse af automatisk genererede emner for e-mail

Hvis du ikke indtaster et emne, når du sender en e-mail, genereres der automatisk et emne. Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver indholdet af automatisk genererede emner.

Der er forskellige emner afhængigt af indstillingerne under Stempelafsendernavn. Oplysninger om brugen af funktionen Stempelafsendernavn finder du i "Afsenderindstillinger".

Når Stempelafsendernavn er aktiveret:

Fra afsendernavn (faxmeddelelse nr. xxx)

Når Stempelafsendernavn er deaktiveret:

• Hvis Eget faxnummer og Eget navn er programmeret:

Fra "Eget faxnummer" ("Eget navn") (faxmeddelelse nr. xxxx)

• Hvis kun Eget faxnummer er programmeret:

Fra "Eget faxnummer" (faxmeddelelse nr. xxxx)

• Hvis kun Eget navn er programmeret:

Fra "Eget navn" (faxmeddelelse nr. xxxx)

• Hvis hverken Eget faxnummer eller Eget navn er programmeret:

Faxmeddelelse nr. xxxx