Modtagne billeder

Her er et eksempel på et internetfaxdokument, der sendes fra denne maskine og modtages på en computer med e-mail-programmet Outlook Express.

De modtagne billede varierer efter e-mail-program.

Vigtigt

Nummereret illustration af operativsystem.

1. E-mail sendt uden angivelse af emne i "Afs.funktion".

2. E-mail sendt med angivelse af emne i "Afs.funktion".

3. Fra

Afsenderens navn (e-mail-adresse)

4. Dato

Dato og tidspunkt for e-mail-transmissionen

5. Til

Modtagerens e-mail-adresse

6. Emne

Viser det emne, der er angivet i "Afs.funktion" på afsendelsestidspunktet. Hvis der ikke er angivet et emne, tilføjes der automatisk et emne i det format, der er angivet under 1 ovenfor.

7. Meddelelsen indsættes i alle e-mails. "xxxx" er maskinens navn.

8. Vedhæftet fil

Alle dokumenter, som afsenderen vedhæfter, vises som vedhæftede dokumenter.