Erikoislähettäjien luokittelu

Tässä jaksossa selostetaan Erikoislähettäjät-asetuksia.

Kun tallennat tiettyjen lähettäjien tiedot etukäteen, voit valita kullekin lähettäjälle seuraavat toiminnot.

Voit tallentaa lähettäjiäsi käyttämällä omaa nimeä tai omaa faksinumeroa. Jos lähettäjällä on samanmallinen laite, tallenna oma nimi, joka on tallennettu valmiiksi lähettäjänä. Jos laite on erimallinen, käytä omaa faksinumeroa.

Voit käyttää samoja asetuksia kaikkiin tallennettuihin numeroihin. Tämän jälkeen voi mukauttaa asetukset yksittäisille numeroille tarpeen mukaan käyttämällä erikoislähettäjän tallennustoimintoa.

Voit tallentaa seuraavat toiminnot.

Huom.

• Et voi ohjelmoida lähettäjiä erikoislähettäjiksi, jos heidän nimeään tai faksinumeroaan ei ole tallennettu.

• Laite ei osaa erottaa erikoislähettäjiltä SEP-koodilla tulleita asiakirjoja.

• Et voi käyttää seuraavia toimintoja Internet-faksivastaanoton kanssa.

• Valtuutettu vastaanotto lähettäjän mukaan

• Vastaanotetun tiedoston tulostusmäärä per lähettäjä

• Muistilukko lähettäjän mukaan

• Voit tallentaa lähettäjään enintään 24 merkkiä.

• Kun haluat käyttää edelleenlähetystä, 2-puolista tulostusta tai paperikasettia Internet-faksivastaanoton kanssa, tallenna lähettäjän sähköpostiosoite.

• Voit tarkistaa oman nimen ja faksinumeron raportista. Voit tarkistaa tallennetut erikoislähettäjät määritettyjen lähettäjien listasta.