Parametriasetukset

Käyttäjän parametreilla voit muokata useita asetuksia vastaamaan omia tarpeitasi. Toimintoasetuksia voit muuttaa käyttäjäparametrikytkimillä.

Kytkimet ja bitit

Jokaisessa käyttäjäparametrissä on kytkinsarja, ja jokaisessa kytkimessä on kahdeksan bittiä, joiden arvot ovat "0" tai "1". Oikeanpuoleisin bitti on 0 ja vasemmanpuoleisin on 7. Voit säätää asetuksia tarpeitasi vastaaviksi vaihtamalla bittien arvoksi "0" tai "1".

• Kytkin 02