Edelleenlähetys

Tulosta vastaanotetut asiakirjat ja siirrä ne sen jälkeen etukäteen tallennetuille vastaanottajille.

On myös mahdollista lähettää edelleen vain erikoislähettäjiksi tallennetuilta lähettäjiltä tulleet faksit.

Huom.

• Jos valitset [Samat kuin perusas.], faksi lähetetään edelleen vastaanottajlle, jotka on tallennettu faksin asetuksissa toiminnolla "Edelleenlähetys".

• Jos et tallenna yhtään erikoislähettäjää, laite siirtää kaikki saapuvat asiakirjat kohteisiin, jotka on määritetty faksin asetuksissa toiminnolla "Edelleenlähetys".

• Voit määrittää faksikohteen, Internet-faksikohteen, IP-faksikohteen, sähköpostikohteen tai kansiokohteen edelleenlähetyksen kohteeksi.

• Jos olet määrittänyt kansion edelleenlähetystä varten, voit määrittää edelleenlähetyksessä käytettävän tiedostomuodon. Katso "Parametriasetukset" (kytkin: 21, bitti: 3).