Käyttäjäparametrien muuttaminen

Tässä osassa selvitetään, miten parametreja määritetään.

Tärkeää

• Joidenkin käyttäjän parametrien asetusten muuttamiseen vaaditaan lisävarusteita tai muiden asetusten tekemistä etukäteen.

• Suosittelemme, että tulostat käyttäjän parametrien luettelon ja käytät sitä, kun tallennat tai muutat käyttäjän parametreja.

• Älä muuta muita kuin edellisillä sivuilla esitettyjä bittikytkimiä.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [Alkuasetukset].

3Paina [Parametriasetukset].

4Valitse kytkimen numero, jota haluat muuttaa.

5Valitse bittinumero, jota haluat muuttaa.

Kun bittinumeroa painetaan, sen arvo vaihtelee 1:n ja 0:n välillä.

Toista toimenpiteet alkaen vaiheesta 5, kun haluat vaihtaa samaan kytkimeen toisen bittinumeron.

6Paina [OK].

Nämä asetukset voit peruuttaa painamalla [Peruuta]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä valikko.

7Toista vaiheet 4 ja 5, kun haluat muuttaa kytkinasetuksia.

8Kun kaikki asetukset on tehty, paina [Poistu].

9Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.