Edelleenlähetys läh. mukaan

Tässä luvussa kerrotaan, miten edelleenlähetys määritetään.

Määritä, kun tallennat erikoislähettäjän.

Tärkeää

• Jokaista erikoislähettäjää kohden voidaan tallentaa yksi edelleenlähetyskohde. Jos haluat tallentaa kaksi tai useampia kohteita, käytä ryhmävastaanottajia. Yhdessä ryhmässä voi olla kuitenkin korkeintaan 500 kohdetta.

1Paina [Edelleenlähetys läh. mukaan].

2Valitse [Päällä] tai [Pois].

Jos valitset [Pois], siirry vaiheeseen 7.

Käyttöpaneelin näyttö

3Määritä loppuvastaanottaja käyttämällä kohdeluetteloa ja paina sen jälkeen [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Vaihda kohdetta faksinumeron, Internet-faksikohteen, sähköpostiosoitteen ja kansion välillä painamalla näytön vasemmassa reunassa olevaa näppäintä.

IP-faksikohde näkyy faksikohdeluettelossa.

4Paina [Turva].

Jos et määritä suojaustoimintoa, siirry vaiheeseen 7.

Suojausta käytetään S/MIME-todennuksessa. Jos haluat suojaustoiminnoista lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse suojaustoiminnot.

Käyttöpaneelin näyttö

Edelleenlähetettävien asiakirjojen salauksen voit määrittää painamalla [Salaus]. Salaustoiminnon käyttämiseksi osoitteen on oltava tallennettuna osoitekirjaan ja salaustoiminto on oltava käytössä. Lisätietoja salauksesta saat pääkäyttäjältä.

Edellenlähetettäviin asiakirjoihin voit liittää allekirjoituksen painamalla [Allekirjoitus]. Lisätietoja allekirjoituksesta saat pääkäyttäjältä.

6Paina [OK].

7Paina [OK].

Huom.

• Jos valitset [Samat kuin perusas.], asetukseksi tulee sama kuin "V-o tiedoston tulostus lkm"-asetus kohdassa "V-ottoasetukset".

• Jos olet määrittänyt kansion edelleenlähetystä varten, voit määrittää edelleenlähetyksessä käytettävän tiedostomuodon. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 21, bitti 3).

• Edelleenlähetyskohteeksi määritetyn kohteen poistamisesta kohdeluettelossa seuraa, että edelleenlähetyskohde poistetaan, joten ne on tallennettava uudelleen. Jos kohdetta muutetaan, asiakirja lähetetään uuteen kohteeseen. Jos määritetyn tyyppistä kohdetta ei ole, voit määrittää vaihtoehtoisena kohteena käytettävän kohteen. Katso "Parametriasetukset", (kytkin 32, bitti 0).

• Kun olet suorittanut vaiheen 7, aseta "V-ottoasetukset"-toiminnon "Edelleenlähetys"-asetus kohtaan "Päällä".

• Jos valitset salausasetuksissa [Salaa kaikki], sähköposti lähetetään salattuna huolimatta [Turva]-kohdan asetuksista. Kysy lisätietoja salauksesta pääkäyttäjältä.

• Sähköisessä allekirjoituksessa on seuraavia rajoituksia Web Image Monitorin S/MIME-asetusten mukaan. Jos haluat sähköisestä allekirjoituksesta lisätietoja, ota yhteys pääkäyttäjään.

• Jos valittuna on [Aseta erikseen]:

Voit valita [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ja liittää sähköisen allekirjoituksen sähköpostiin joka lähetyksessä.

• Jos valittuna on [Älä käytä allekirjoitusta]:

Vaikka painaisit [Turva], [Allekirjoitus] ei ilmesty näytölle.

• Jos valittuna on [Käytä allekirjoitusta]:

Lähettämiisi sähköposteihin liitetään sähköinen allekirjoitus. Asetusta [Allekirjoitus] kohdassa [Turva] ei voi peruuttaa.