Erikoislähettäjän alkuasetusten tallentaminen

Tässä luvussa kerrotaan, kuinka erikoislähettäjän alkuasetukset tallennetaan.

Tallenna erikoislähettäjän "Alkuasetukset". Voit myös määrittää ohisyöttötason paperikoon.

1Paina [Faksin asetukset].

2Paina [V-ottoasetukset].

3Paina [Tallenna erikoislähettäjä].

4Paina [Alkuasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

5Valitse toiminto, jonka haluat tallentaa.

Käyttöpaneelin näyttö

6Voit tallentaa valtuutettu vastaanotto - ja erikoisvastaanotto-toiminnot painamalla [Valtuutettu vastaanotto] tai [Erikoisvastaanotto].

7Paina [Päällä] tai [Pois] ja paina sitten [OK].

Kuvassa näkyy esimerkkinä "Valtuutettu vastaanotto" -näyttö.

Käyttöpaneelin näyttö

8Kun haluat tallentaa ohisyöttötason paperikoon, paina [Ohisyötön paperikoko].

Valittavissa olevat koot ovat [Aut. tunnistus], [Vakiokoko] tai [Mukautettu koko].

Jos valitset [Aut. tunnistus], siirry vaiheisiin 9 ja 14.

Jos valitset [Vakiokoko], siirry vaiheisiin 9, 10 ja 14.

Jos valitset [Mukautettu koko], siirry vaiheisiin 9 ja 11 - 14.

9Valitse koko, jonka haluat tallentaa.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitset [Vakiokoko], valitse näytetty paperikoko, ja siirry sitten vaiheeseen 14.

Jos valitset [Mukautettu koko], siirry vaiheeseen 11.

10Valitse haluamasi koko näkyvissä olevien paperikokojen joukosta.

11Varmista, että [Pysty] on valittu.

12Syötä paperin pystykoko numeronäppäimillä, sitten paina [image] -näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Määritä pystypituudeksi 100-305 mm. Lyhyempää kuin 90 mm tai pidempää kuin 305 mm ei voi käyttää.

Aina kun painat [mm] tai [tuuma], mittayksiköt "millimetri" ja "tuuma" vuorottelevat näytössä.

Jos näppäilet pituuden ja vaihdat mittayksikköä painamalla [mm] tai [tuuma], pituuden arvo muuttuu automaattisesti mittayksikön mukaan (murto-osat pyöristetään).

13Syötä paperin vaakakoko numeronäppäimillä, sitten paina [image] -näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

Määritä vaakapituudeksi 148–457 mm. Pienempää kokoa kuin 148 tai suurempaa kuin 600 mm ei voi käyttää.

Aina kun painat [mm] tai [tuuma], mittayksiköt "millimetri" ja "tuuma" vuorottelevat näytössä.

Jos näppäilet pituuden ja vaihdat mittayksikköä painamalla [mm] tai [tuuma], pituuden arvo muuttuu automaattisesti mittayksikön mukaan (murto-osat pyöristetään).

14Paina [OK].

15Paina [Poistu].

16Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri] -näppäintä.

Huom.

• Jos valitset [Aut. tunnistus], laite tunnistaa paperikoon automaattisesti.