Adressbok

Detta avsnitt beskriver inställningarna i adressboken.

Registrering av sådan information som användarnamn och e-postadresser i adressboken ger enklare hantering.

Viktigt

• Adressbokens informationsinnehåll är lagrad på hårddisken. I händelse av ett hårddiskfel kan de försvinna från hårddisken.

• Tillverkaren ansvarar inte för eventuella skador till följd av förlorad information.

Du kan registrera och hantera följande poster i adressboken.

Namn

Du kan registrera användarens namn och snabbvalsnamnet. Detta är den grundläggande informationen som krävs för att hantera maskinens användare.

För att registrera ett faxnummer eller e-postadress i adressboken måste du först registrera information såsom användarnamnet och mottagarnamnet.

Bild på användarpanelen

Aut.info

Registrera användarkoder för att begränsa användningen av vissa funktioner till vissa användare och kontrollera hur de använder de olika funktionerna. Du kan även registrera användarnamn och lösenord som ska användas för att skicka e-post, mappar och för att komma åt LDAP-servern.

Bild på användarpanelen

Skydd

Du kan lägga in skyddskoder som förhindrar användning av avsändarnamn eller åtkomst till mappar utan behörighet.

Bild på användarpanelen

Faxmottagare

Du kan registrera faxnummer, linjer och faxrubriker och välja adresshuvud.

Om du använder IP-fax kan du registrera en IP-faxmottagare och välja protokoll.

Bild på användarpanelen

E-post

Du kan registrera e-postmottagare i adressboken.

Bild på användarpanelen

Mapp

Du kan registrera protokoll, sökväg och servernamn.

• SMB

Bild på användarpanelen

• FTP

Bild på användarpanelen

• NCP

Bild på användarpanelen

Lägg till grupp

Du kan lägga registrerade e-post- och mappmottagare i en grupp för enklare hantering.

Bild på användarpanelen

Obs

• Du kan använda Web Image Monitor för att registrera namn i adressboken. Med SmartDeviceMonitor for Admin kan du registrera flera namn samtidigt. Mer information om hur man använder Web Image Monitor finns i Web Image Monitor Help.

• Med adresshanteringsverktyg i SmartDeviceMonitor for Admin kan du göra säkerhetskopior på adressbokens data. Vi rekommenderar att säkerhetskopiera data när adressboken används. För användarinstruktioner, se SmartDeviceMonitor for Admin Help.