Skicka skannade filer direkt till en delad mapp

Efter registrering av sökvägen, användarnamnet och lösenordet kan du ansluta dig till en delad mapp genom att välja en mottagare på startskärmen för skanner när du skickar filer med faxfunktionen till en delad mapp. Du kan också ansluta till en delad fil genom att välja mottagare på startskärmen för skanner när du skickar filer med skannerfunktionen.

För att dela mappen med Windows väljer man protokollet SMB.

För att registrera mappen på FTP-servern väljer man protokollet FTP.

För att registrera mappen till NetWare-servern, välj NCP-protokollet.