Skicka fax med Snabbval

Registrera ett faxnummer i adressboken så att du kan ange det genom att bara välja en faxmottagare på startskärmen när du ska skicka ett fax. När adresshuvud ställs in till "På" skrivs mottagarens namn och standardmeddelanden ut på faxmeddelandet när det tas emot hos den andra parten.

Om du registrerar IP-faxmottagare i adressboken kan du ange en mottagare genom att välja den på startskärmen för fax. Registrerade IP-faxnummer kan användas och skrivas ut som avsändarens IP-faxnummer.