PS-meny

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i PS-menyn under Skrivarinställningar.

Standardinställningar visas i fetstil.

Denna meny visas endast när tillvalet PostScript 3-enhet är installerad.

Dataformat

Du kan välja ett dataformat.

Standardinställningen är TBCP.

Denna inställning är inte aktiv när maskinen hanteras med en parallell anslutning eller EtherTalk-anslutning.

Jobbet avbryts när maskinen hanteras med en parallell anslutning eller om binära data sänds från skrivardrivrutinen.

När maskinen hanteras med en Ethernet-anslutning avbryts jobbet under följande förhållanden:

• Skrivardrivrutinens dataformat är TBCP och det dataformat som valts i displayen är binär data.

• Skrivardrivrutinens dataformat är binärt och det dataformat som valts i displayen är TBCP.

Upplösning

Du kan ställa in utskriftsupplösningen i punkter per tum.

Standardinställningen är 600 dpi.

Färginställning

Du kan göra en RGB-inställning.

Standardinställningen är Superfin.

Färgprofil

Du kan ställa in färgprofilen.

Standardinställningen är Automatisk.