Åtkomst till Användarverktyg

Detta avsnitt beskriver hur du kommer åt Användarverktygsmenyn.

Användarverktygen gör det möjligt för dig att ändra eller lägga in standardinställningar.

Obs

• Funktionerna för systeminställningar skiljer sig från andra funktioner. Gå alltid ur Användarverktygsmenyn när du är klar.

• Eventuella ändringar som du gör med användarverktygen förblir aktiva även om huvudströmbrytaren eller strömbrytaren stängs av eller om du trycker på [Energibesparing] eller [Nollställ] -tangenterna.