PDF-meny

Detta avsnitt beskriver användarverktygen i PDF-menyn under Skrivarinställningar.

Standardinställningar visas i fetstil.

Byt PDF-lösenord

Ställ in lösenordet för PDF-filen som utför PDF direktutskrift.

• Aktuellt lösenord

• Nytt lösenord

• Bekräfta nytt lösenord

Ett lösenord kan anges med Web Image Monitor men i detta fall skickas lösenordsinformationen via nätverket. Om säkerheten prioriteras, ställ in lösenordet med denna meny från kontrollpanelen.

PDF-lösenord för grupp

Ställ in gruppens lösenord som redan har angetts med DeskTopBinder.

• Aktuellt lösenord

• Nytt lösenord

• Bekräfta nytt lösenord

Ett lösenord kan anges med Web Image Monitor men i detta fall skickas lösenordsinformationen via nätverket. Om säkerheten prioriteras, ställ in lösenordet med denna meny från kontrollpanelen.

Upplösning

Du kan ställa in utskriftsupplösningen i punkter per tum.

Standardinställningen är 600 dpi.

Färginställning

Du kan göra en RGB-inställning.

Standardinställningen är Superfin.

Färgprofil

Du kan ställa in färgprofilen.

Standardinställningen är Automatisk.