Hoppa över rubrik
 

Programmera en slutmottagare

Viktigt

  • En slutmottagare kan registreras för varje avsändare. För att registrera två eller flera slutmottagare, använd gruppmottagare. I detta fall kan maximalt 500 parter anges i en grupp.

1Tryck på [Faxinställningar].

2Tryck på [Mott.inst.].

3Tryck på [Vidarekoppling].

4Tryck på [På].

Bild på användarpanelen

Om det redan finns en slutmottagare programmerad visas ett mottagarnamn. Om du vill ändra mottagaren, tryck [Mottagare] och fortsätta till steg 5.

För att avbryta vidarekoppling, tryck på [Av] och fortsätt till steg 9.

5Ange en slutmottagare med hjälp av mottagarlistan och tryck sedan på [OK].

Bild på användarpanelen

Tryck på knappen till vänster om displayen för att växla mottagare mellan faxnummer, e-postadress, Internetfax-mottagare och mottagarmapp.

IP-faxmottagare visas i faxmottagarlistan.

Ställ in en mottagarmapp i Hantera adressboken under Administratörsverktyg i menyn Systeminställningar. Se "Registrera mappar".

Ange en e-postmottagare i Hantera adressboken under Administratörsverktyg i menyn Systeminställningar. Se "E-postmottagare".

Om du har angett en e-postadress eller en mottagarmapp för vidarekoppling kan du ange filformatet som ska användas för vidarekoppling. Se "Parameterinställningar" (switch 21, bit3).

Om du gör fel, tryck på [Rensa] innan du trycker på [OK] och försök sedan igen.

6Tryck på [Säkerhet].

Om du inte anger säkerhetsfunktionen, fortsätt till steg 9.

Säkerhetsskyddet är inställt att använda S/MIME-autentisering. För mer information om de utökade säkerhetsfunktionerna, kontakta din administratör.

Bild på användarpanelen

7Välj säkerhetsfunktioner.

För att ange kryptering för dokument som ska vidarekopplas, tryck [Kryptering]. För att använda krypteringsfunktionen måste adressen vara inlagd i adressboken och ha ett krypteringsalternativ aktiverat. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

För att bifoga en signatur till dokument som ska vidarekopplas, tryck på [Signatur]. För mer information om signatur, kontakta din administratör.

Bild på användarpanelen

8Tryck på [OK].

9Tryck på [Avsluta].

10Tryck på [Användarverktyg/Räknare].

Obs

  • Välj [Kryptera alla] i krypteringsinställningarna så sänds krypterad e-post oavsett krypteringsinställningarna i [Säkerhet]. För mer information om kryptering, kontakta din administratör.

  • Den elektroniska signaturen är begränsad på följande sätt beroende på S/MIME-inställningarna på webbläsaren. För mer information om den elektroniska signaturen, kontakta din administratör.

    • Om [Ställ in individuellt] är inställt:

      Du kan ställa in [Signatur] i [Säkerhet] och bifoga en elektronisk signatur till e-posten för varje utskick.

    • Om [Använd inte signaturer] är inställt:

      Även om du trycker på [Säkerhet] kommer inte [Signatur] att visas.

    • Om [Använd signaturer] är inställt:

      En elektronisk signatur bifogas när du skickar e-post. [Signatur]inställningen i [Säkerhet] kan inte avbrytas.