Registrera mappar

Detta avsnitt beskriver hur du registrerar, ändrar och raderar mappar.

Om du registrerar en delad mapp kan du skicka skannade filer eller mottagna faxdokument direkt till den.

Det finns tre typer av protokoll som du kan använda:

Obs

• Tala med din nätverksadministratör för detaljerad information om protokoll, servernamn och mappnivåer.

• Du kan förhindra att obehöriga användare får åtkomst till mapparna från maskinen. Se "Registrera en skyddskod".

• Du kan välja antingen SMB, FTP eller NCP. Om du byter protokoll efter att ha gjort inställningarna rensas alla tidigare uppgifter.