Inställningsprocedur

Detta avsnitt beskriver hur man installerar trådlöst LAN-gränssnitt.

Ställ in trådlöst LAN enligt följande:

Bild av installation av trådlöst LAN

Obs

• Välj [802.11 Ad-hocläge] när Windows XP ansluts som trådlös LAN-klient som använder Windows XP standarddrivrutin eller tillbehör, eller när infrastrukturläget inte används.

• När [802.11 Ad-hoc-läget] väljs i kommunikationsläget måste man välja kanal för [Ad-hoc kanal]. Välj en kanal som passar den använda typen av trådlöst LAN. För detaljer om hur man ställer in Ad-hoc kanal, se "Trådlöst LAN".

• Du kan ange antingen "WEP" eller "WPA" som säkerhetsmetod.

• Ange "WPA", när [Kommunikationsläge] står på [Infrastrukturläge].

• Om du väljer [WPA] som Säkerhetsmetod så välj en av de följande: [WPA-PSK], [WPA], [WPA2-PSK], eller [WPA2]. Om du väljer [WPA-PSK] eller [WPA2-PSK], ange din PSK. Om du väljer [WPA] eller [WPA2], krävs autentiseringsintällningar och certifikatsinstallation. För mer detaljerad information om inställningsmetoder, se Nätverksguide.

• For mer information om hur man anger inställningar för trådlöst LAN via kontrollpanelen på maskinen, se "Trådlöst LAN".

• För mer information om hur du anger inställningar för trådlöst LAN från annat än maskinens kontrollpanel, se "Använda verktyg för att göra nätverksinställningar".