Om du inte kan avsluta tandemkopiering

I det här avsnittet beskrivs orsaker och åtgärder om du inte kan avsluta tandemkopiering.

Problem

Orsak

Lösning

Det händer inget när du trycker på [Tandemkop.].

Skanning pågår.

Tryck på [Radera/Stopp] på huvudmaskinen och tryck sedan på [Stopp].

Det händer inget när du trycker på [Tandemkop.].

Kopiering pågår.

Tryck på [Radera/Stopp] på huvudmaskinen och tryck sedan på [Stopp].

Det händer inget när du trycker på [Tandemkop.].

Felmatat papper, antingen i huvudmaskinen eller i undermaskinen.

• Följ de instruktioner som visas. Mer info finns under Ta bort papper som fastnat och Ta bort felmatade häftklamrar.

• Om undermaskinens skärm anger att en lucka är öppen ska de instruktioner som visas följas.

• Om du vill avsluta tandemkopiering, tryck på [Radera/Stopp] på huvudmaskinen och tryck sedan på [Stopp].

Det händer inget när du trycker på [Tandemkop.].

Tangenten [Radera/Stopp] är intryckt på huvudmaskinen.

Om du vill avsluta tandemkopiering, tryck på [Radera/Stopp] på huvudmaskinen och tryck sedan på [Stopp].

Det händer inget när du trycker på [Tandemkop.].

Toner eller andra tillbehör måste bytas på huvud- eller undermaskinen.