Ta bort papper som fastnat

I det här avsnittet förklaras hur du hittar och får bort papper som fastnat i maskinen.

FÖRSIKTIGT

• Maskinens fixeringsenhet kan vara mycket het. Var försiktig när du ska ta bort papper som fastnat.

FÖRSIKTIGT

• Håll dina händer borta från efterbehandlarens utmatningsfack när du drar ut eller sätter fast efterbehandlarens häftenhet. Annars kan du lätt klämma fingrarna.

Viktigt

• När du ska ta bort papper som fastnat, stäng då inte av maskinens strömbrytare eftersom du då blir av med dina inställningar.

• För att förhindra att papper felmatas ska trasiga pappersbitar inte lämnas kvar i maskinen.

• Kontakta en servicetekniker om papper matas fel ofta.